Koga povabiti na poroko?

our blog

Koga povabiti na poroko?

,
In Blog
,

Na poročni dan se obdajta z ljudmi, ki so vama pomagali postati to, kar sta. Povabite svoje najboljše prijatelje in najtesnejše zaupnike. Ne vabita, ker se nočeta nikomur zameriti ali ker mislita, da morata vrniti vabilo. Povabita tiste ljudi, s katerimi želita deliti najpomembnejši dan vajinega skupnega življenja.

DRUŽINA

Pri starših in bratih ter sestrah navadno ni dileme. Pri tetih in stricah, bratrancih in sestričnah pa se vprašajta, ali si jih želita vidva na poroki ali morebiti le babica in dedek vztrajata, da se spodobi, da pridejo? Vajin dan je in vidva določata. Ne vabita tistih, ki jih morata povabiti, če povabita tudi one. Preprosto je. Ali si želita, da vama na ta dan stisne roko in zaželi srečo v zakonu »ta« sorodnik? Če je odgovor pritrdilen, ga povabita, ker si želita njegovih toplih misli, sicer ga brez slabe vesti izbrišita iz seznama.

PRIJATELJI

Prijatelji nas spremljajo že od rojstva. Z nekaterimi se družimo vse življenje, nekateri so zaznamovali naše otroštvo, drugi najstniške dni in tretji prve odrasle korake. Prijatelj je tisti, ki pozna naše skrivnosti. Brez njega, danes ne bi bil to, kar smo, a vseeno se morata vprašati, ali sta v zadnjem letu spregovorila besedo z njim? Včasih se še tako tesen odnos z leti lahko oddalji, četudi prijateljstvo ostane za vedno. Vprašanje je le, ali je še vedno to tisti prijatelj, brez karerega se ne moreta poročiti?

SODELAVCI

V službi preživimo tretjino svojega dne in ljudje v našem delovnem okolju tako postanejo velik del našega vsakdana. Jih povabiti na svojo poroko? Če sodelavca v petek po službi povabita na pivo ali kozarec vina, potem je to sodelavec, ki je že korak bližje do poročnega vabila. Ali tega sodelavca povabita tudi v soboto v gledališče ali na koncert? Če da, potem je to tudi vajin prijatelj, ki sodi na poroko.

Sporočite nam vaše mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.