Poroka Buraka Özçivita – Kemala

our blog

Poroka Buraka Özçivita – Kemala

,
In Blog
,

Vam srce hitreje bije, kadar se na malih zaslonih prikaže turški igralec Burak Özçivit, Kemal iz uspešnice Moja boš? Lepotec je napeto zgodbo iz nadaljevanke prenesel tudi v svoje resnično življenje in se v lanskem letu poročil s sanjsko Fahriye Evcen, s katero si je posteljo delil že pred tem.

Kako je Fahriye osvojila Buraka?

Fahriye Evcen je lepotica, ki zaradi svojega popolnega videza dela za kar nekaj prestižnih modnih znamk, med drugim tudi za kozmetično hiši L’Oreal. Po poklicu je igralka, zaradi česar se je njena življenjska pot tudi prepletla s “Kemalovo”. Burak Özçivit, ki je veljal za enega najbolj zaželenih moških tudi v domači Turčiji, je pričel srčne bolečine s Fahriye namreč deliti v nadaljevanki “Calikusu”.
Dramatično dogajanje, v katerega sta bila ujeta kot hrepeneči par, je med snemanjem številnih prizorov poskrbelo, da je Burak začutil naklonjenost do lepotice tudi v resničnem življenju. Igra je postala več kot dogajanje pred kamero in njuni vlogi sta se kmalu nadaljevali tudi takrat, ko so ugasnile filmske luči. Napetost in naklonjenost sta vodili v vročo romanco, ki sta jo sprva želela skriti pred javnostjo, a jima ni uspelo za dolgo. Iskrice so bile več kot opazne – najprej so jih opazili vsi v snemalni ekipi, nato je o njih govorila vsa Turčija.


Kaj pa Burak in Neslihan?

Kljub temu, da sta postala par že leta 2013, sta Burak Özçivit in Fahriye pričela razmišljati o poroki šele nekaj let kasneje. Razlog je bil v njunem pestrem poklicnem življenju, saj je dobil Burak novo vlogo v nadaljevanki Moja boš. Prav tu pa se je začelo kar nekaj težav.
Glavna zvezdnica priljubljene Moja boš,
Neslihan Atagül, je namreč ljubljenka turške javnosti, mediji pa so hitro pričeli namigovati, da so prizori med njo in Burakom videti pristno strastni. Morda je bilo tovrstno pisanje sprva odlično za promocijo nove nadaljevanke, a kmalu je postalo jasno, da je lahko tudi moteče. Neslihan je bila namreč v zvezi z igralcem Kadirjem Doğuluja, s katerim se je leta 2016 tudi poročila.


Je poroko začinila zvezdniška zavist?

Burak Özçivit in Fahriye sta napovedala svojo poroko leto kasneje in si izmenjala zaobljubi v začetku poletja 2017. Kar se je sprva zdelo sanjsko, pa je hitro dobilo nekoliko grenak priokus. Izkazalo se je, da je čudovita obleka, ki jo je nosila Fahriye, na las podobna obleki, ki jo je leto poprej nosila Neslihan, saj jo je tudi oblikoval isti oblikovalec. Nato se je pričelo primerjanje njunih poročnih pričesk, med katerima ravno tako ni bilo razlike.
Burak in Fahriye sta bila v času seciranja njune poroke na srečo na poročnem potovanju na Maldivih. Na srečo, ali žal – tudi za medene tedne sta nespretno izbrala isto destinacijo kot leto poprej Neslihan. Da je bila mera polna, je poskrbelo še razkritje, da med paroma najverjetneje ni ravno prijateljskega odnosa. Neslihan in Kadir se namreč poroke Buraka in Fahriye nista udeležila. Opravičila sta se, da sta na dopustu. Morda je bilo to zgolj vračilo, kajti z istim razlogom se Burak in Fahriye leto poprej nista udeležila njune!

Fahriye_Evcen_Neslihan_Atagul_wedding_dress_similarity
Fahriye_Evcen_Neslihan_Atagul_wedding_dress

So poročne obleke Fahriye in Neslihan res tako podobne? Presodite sami.

Postaja Carigrad novi Hollywood?

Se je Fahriye pri poroki resnično zgledovala po še bolj priljubljeni Neslihan? Se je med snemanjem Moja boš res dogajalo kaj več in je zato med igralkama prišlo do zamere, nevoščljivosti in tekmovalnosti za srce lepega Buraka? Glede na to, kako močna je postala na področju televizijskih nadaljevank Turčija, bo resnico pokazal šele čas. Dokler se v Carigradu vroče ljubezenske zgodbe prodajajo tako kot nekoč Hollywoodski trači, je nemogoče vedeti, kdaj gre za resnično življenje in kdaj za zvezdniško promocijo.

Poglejte še dodatne fotografije poroke Buraka Özçivita

burak-ozcivit-fahriye-evcen-wedding-photo
d9b7c83b595df2483a8652.52062736_edit_img_facebook_post_image_file_17648066_1499328802
poroka
poroka1

Sporočite nam vaše mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.