Boštjan Kotnik

Vinski hram Brenholc

Ne priporočamNič posebnegaZadovoljivoDobra izkušnjaTop izkušnja (Ponudnik še nima ocene. Dodajte prvo oceno!)
Loading...

Vinski Hram Brenholc

Srčno Vas vabimo v naše gostišče z dolgoletno tradicijo in bogatimi izkušnjami s področja kulinaričnega razvajanja gostov, ki se k nam vedno znova vračajo z nasmehom.

Na najvišji točki prelepih vinskih gričev Vam ponujamo možnost civilnega obreda na naši očarljivi terasi s čudovitim razgledom, v senci vinske trte in rdečih vrtnic.

V prostorih restavracije, ki skupno sprejme 300 gostov, za Vas in Vaše najdražje organiziramo nepozabno poročno slavje, medtem ko lahko na terasi pogostimo do 200 gostov, ki si bodo ob skrbno izbranih kulinaričnih dobrotah, krasnem razgledu in v naravni senci oddahnili od napornega vsakdana. Slavnostno pogostitev pripravimo v obliki skrbno izbranih menijev, v katere vključujemo pridelke iz lastne pridelave ter pridelke lokalnih proizvajalcev. Svetujemo Vam lahko tudi glede izbire poročnih fotografov, slaščičarjev, cvetličarjev in zlatarjev.

V znak hvaležnosti, da sta nam zaupala organizacijo in izvedbo Vajinega poročnega slavja, mladoporočencema za darilo poklanjamo nočitev z zajtrkom v naši najrazkošnejši sobi.

Več informacij o naši poročni ponudbi najdete v naši poročni zloženki.

 

KONTAKT:

Spletna stran: http://www.brenholc.com
Telefon: 031 253 067
E-naslov: info@brenholc.com

Kontaktirajte ponudnika

Lokacija

    Potrebujete še kakšno informacijo? Izpolnite kontaktni obrazec in vaše vprašanje bo posredovano ponudniku.

    Sporočite nam vaše mnenje o ponudniku

    Vaš e-naslov ne bo objavljen.