Boštjan Kotnik

Poroka na Turistični kmetiji Tonin

Ne priporočamNič posebnegaZadovoljivoDobra izkušnjaTop izkušnja (Ponudnik še nima ocene. Dodajte prvo oceno!)
Loading...

Poroka na Turistični kmetiji Tonin

V osrčju slovenske Istre se v majhni vasici Puče, ki je poznana po prijaznih ljudeh in zanimivih peš poteh, nahaja Turistična kmetija Tonin. Ko se zapeljete čez Puče, boste opazili cerkvico svete Karmelske Matere Božje, ki je bila restavrirana leta 1715 in je idealna za cerkveni poročni obred.

Civilni poročni obred vama bodo pripravili na kmetiji Tonin, med oljkami in vrtovi s prelepim razgledom na bližnje in daljne vasi. Poročno slavje boste s svati lahko nadaljevali sredi cvetočega travnika, na idilični terasi ali ob slabem vremenu v notranjem prostoru, ki je klimatiziran in opremljen s TV in platnom za projekcije.

Na kmetiji, ki ima dolgoletno tradicijo vinogradništva in oljkarstva, pridelujejo tudi piro, vrtnine in poljščine in vse pridelke uporabijo tudi v domači istrski kuhinji. Postregli vam bomo z domačo pašto, mesom izpod peke, panceto, klobasami, divjimi šparglji, vloženimi melancani in bučkami.  Ob odlični hrani in specialitetah boste lahko nazdravili s kozarčkom hišne Malvazije, Refoška in Maločrnega.

Vabljeni, da za več informacij obiščete naši spletno stran www.kmetija-tonin.com.

 

KONTAKT:

Telefon:05/65-67-098; 031-55-90-94; 041-79-95-23
E-naslov:tonin.pucer@gmail.com

Kontaktirajte ponudnika

Lokacija

    Potrebujete še kakšno informacijo? Izpolnite kontaktni obrazec in vaše vprašanje bo posredovano ponudniku.

    Sporočite nam vaše mnenje o ponudniku

    Vaš e-naslov ne bo objavljen.