Poročne lokacije

Gorenjska regija

Grad Strmol

V skrivnostno tančico odet Grad Strmol sodi med najlepše poročne lokacije v Sloveniji in je prava izbira za idilično poroko, odmaknjeno od vsakdanjega vrveža. Udobje nekdanjega plemiškega bivališča je kot naročeno za butične poročne obrede in nepozabna slavja do 50 gostov.

Posestvo Brdo

Navdihujoča naravna lepota, edinstven ambient in brezhibnost storitev so razlog, da je Posestvo Brdo ena od najbolj priljubljenih poročnih lokacij v Sloveniji.

Vila Bled

Bled je ena od najbolj priljubljenih lokacij za poročni dan. Vila Bled ponuja pravo poročno pravljico ob jezeru, a v mirnem okolju in z osupljivi pogledom na prelepo okolico.

Obalno - kraška regija

Kmetiji Tonin

V osrčju slovenske Istre se v majhni vasici Puče, ki je poznana po prijaznih ljudeh in zanimivih peš poteh, nahaja Turistična kmetija Tonin. Ko se zapeljete čez Puče, boste opazili cerkvico svete Karmelske Matere Božje, ki je bila restavrirana leta 1715 in je idealna za cerkveni poročni obred.

Marina Portorož

V edinstvenem okolju Marine Portorož je gostom na voljo restavracija Marina. Odlikuje jo sodobna pestrost ponudbe s pridihom tradicionalnosti mediteranske kulinarike.

Osrednjeslovenska regija

Ljubljanski grad

lj_grad_v_celoti

Da bi bil dan Vajine poroke nepozaben in bi ga lahko doživela tudi v drugih grajskih prostorih in času, si lahko izbereta edinstven kraj s čudovitim pogledom v prestolnici Slovenije.

Poroka v Kongu

KONGO_POROKA-24-10-2017_280

Hotel Kongo se uvršča med priljubljene poročne lokacije. Pod eno streho združena hotel in restavracija ter bližnji lokal Hosta Pub, vrhunska kulinarika in prijazno osebje so prava izbira za vajin dogodek.

Podravska regija

Vinski hram Brenholc

Srčno Vas vabimo v naše gostišče z dolgoletno tradicijo in bogatimi izkušnjami s področja kulinaričnega razvajanja gostov, ki se k nam vedno znova vračajo z nasmehom.

Savinjska regija

Terme Dobrna

Poročni dan je stkan iz tisoč in enega čarobnega trenutka, ki spletajo zgodbo popolnega poročnega dne. Terme Dobrna so pravi kraj za to…