Boštjan Kotnik

O nas

Spoštovani obiskovalec/obiskovalka,

pozdravljeni in dobrodošli na strani, na kateri boste izvedeli nekaj o nas in o našem portalu zaroka-poroka. Zaroka-poroka je mlad slovenski poročni portal, ki je nastal z združitvijo dveh portalov, s katerima smo upravljali v zadnjih dveh letih. Verjamemo, da bomo v leto 2018 dosegli preboj med top slovenske poročne portale.

Še nekaj pravno formalnih informacij:

S portalom zaroka-poroka upravlja podjetje: Boštjan Kotnik s.p.. Za vse dodatne informacije smo dosegljivi na e-mailu: info@zaroka-poroka.si.

Zgodovina podjetja:

  • V letu 2016 smo ustanovili portal porocne-lokacije.si, kjer so različne poročne lokacije po Sloveniji oglaševale svoje poročne storitve.
  • V letu 2017 se je portalu poročne storitve priključila še e-revija zaroka-poroka.si. Nekatere izdaje e-poročne revije so bile izdane tudi v tiskani verziji in predstavljene na različnih poročnih sejmih v Sloveniji.
  • V letu maju 2018 smo se odločili, da združimo oba portala: porocne-lokacije.si in zaroka-poroka.si. Nastal je prenovljen portal zaroka-poroka.si. Nov portal nam omogoča boljšo komunikacijo s potencialnimi pari, ki iščejo poročne storitve. Odpirajo pa se tudi nove možnosti oglaševanja za ponudnike poročnih storitev.