Boštjan Kotnik

Ljubljanski grad

Ocena poročnega ponudnika: 1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(Povprečna ocena: 4,00)
Preveri ali oddaj mnenje pri ponudniku
Loading...

Od zaroke do poroke na Ljubljanskem gradu

 

Zaroka na Ljubljanskem gradu

Prav vsakogar razneži romantična zgodba o tem, kako ste ljubljeno osebo zasnubili in se zanjo potrudili …

Ljubljanski grad je popolno okolje, da ustvarite nepozaben spomin in naredite vtis na svojega partnerja. In pri tem vam lahko pomagamo! Zaupajte nam, kaj vašega partnerja oziroma partnerko veseli ter vajine skupne želje, saj bo to zagotovo prva in edina tema pogovora s prijatelji še dolgo potem. Da vam bo lažje, smo pripravili nekaj zamisli, ki vam jih bomo pomagali uresničiti. Dobrodošle so tudi vaše ideje in želje, saj si prizadevamo pripraviti popoln dogodek.

Naj bo vajina zaroka čudovit uvod v skupno prihodnost, naj bo edinstvena, nepozabna in samo vajina.

Poroka na Ljubljanskem gradu

Na Ljubljanskem gradu, kroni glavnega mesta, v zavetju mogočnih zidov in objemu narave, je poročni dan edinstveno doživetje.

Ljubljanski grad je že desetletja med najbolj priljubljenimi lokacijami za sklepanje zakonskih zvez. Ob prelepih zgodovinskih dvoranah za poročni obred in slavje, lični kapeli sv. Jurija iz 15. stoletja za sklenitev cerkvenega poročnega obreda in grajski kulinariki, Ljubljanski grad kot na dlani ponuja vse na enem mestu. Naj se vajina zgodba začne pisati na prizorišču, kjer si preteklost podaja roko s prihodnostjo.

Zaroka v grajskem vinogradu

Svojega partnerja povabite na sprehod na Ljubljanski grad. Pot vodi mimo grajskega vinograda, kjer vaju v zelenem okolju, na mirnem kotičku (in hkrati sredi prestolnice) čaka presenečenje: košara za piknik z dobrotami, odeja z blazinami ter ohlajena penina.

 

Več info: povezava.

 

Zaroka z razgledom

Po potepu po Ljubljani predlagate, da se z vzpenjačo povzpneta na Ljubljanski grad in si privoščita sladico. Na terasi s prekrasnim pogledom na Ljubljano in okolico vaju bo čakala posebna miza, na njej pa ohlajena penina in košara z dobrotami. Ob penini boste uživali ob grižljajih, v enem izmed njih pa se bo skrivalo najbolj sladko presenečenje.

 

Več info: povezava.

 

Zaroka »Jutro nad mestom«

Zgodnja pomladna, poletna in jesenska jutra so najlepši čas za sprehod ali jutranji tek na Ljubljanski grad. Ob tem lahko presenetite z idejo, da pogledata, če so grajska vrata že odprta, se sprehodita čez Grajsko dvorišče, kjer bodo odprta tudi vrata, ki vodijo na Razgledni stolp.
Mi bomo seveda poskrbeli, da bo Ljubljanski grad odprt samo za vas, na vrhu pa bo že čakal posladek, kar je idealna priložnost za snubitev.

 

Več info: povezava.

 

Zaroka »Noč nad mestom«

Ko se vrvež v mestu in na Ljubljanskem gradu pomiri ter se večer prevesi v noč, se zaprejo tudi grajska vrata. Samo za vaju pa jih pustimo priprta, da se lahko povzpneta na vrh Razglednega stolpa in si ogledata, kako Ljubljana tone v noč in se v mestu prižigajo luči.
Pripravili vama bomo košaro s penino, s katero bosta lahko nazdravila skupni prihodnosti.
Dodatna možnost: podaljšanje obratovanja vzpenjače.

 

Več info: povezava.

 

Pri vseh paketih ponujamo možnost najema glasbenikov, ki bodo odigrali vajino najljubšo skladbo.

 

KONTAKT:

 

Poročni obred

Na Ljubljanskem gradu izvajamo civilni in cerkveni obred.

Ljubljanski grad – prejemnik certifikata LGBT prijazno – je tudi lokacija za sklenitev zakonske zveze istospolnih parov.

Za poročni obred so vam na voljo dvorane:

 

 • Modra dvorana (več)

 

 • Podpisnica Modre dvorane (več)
 • Bela dvorana (več)

 

 • Podpisnica Bele dvorane (več)
 • Erazmov stolp (zunanja lokacija) (več)

 

 • Hribarjeva dvorana (več)
 • Friderikova soba I. (več)
 • Palacij (več)
 • Stanovska dvorana (več)

 

Poročno slavje

Nudimo vam organizacijo vašega poročnega slavja. V dogovoru z vami vam celotni dogodek organiziramo, pomagamo tudi pri izbiri pogostitve in zabavnega programa ter pri aranžiranju prostora.

Za poročno slavje so na voljo dvorane:

 

 • Zgornji lapidarij (več)
 • Grajsko gledališče (več)
 • Zgornji Lapidarij in Grajsko gledališče (več)
 • Skalna dvorana (več)

 

 • Hribarjeva dvorana (več)
 • Friderikova soba I. (več)

 

 • Palacij (več)
 • Stanovska dvorana (več)

Kontaktirajte ponudnika

Lokacija

  Potrebujete še kakšno informacijo? Izpolnite kontaktni obrazec in vaše vprašanje bo posredovano ponudniku.

  Sporočite nam vaše mnenje o ponudniku

  Vaš e-naslov ne bo objavljen.