Romana in Marko, par, ki se je spoznal na ona-on.com, sta dahnila da in tako naredila še zadnjo piko natečaja Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com, ki ga vsako leto organizira spoznavni portal ona-on.com. Čeprav so nebo prekrivali oblaki, se je prav v trenutku Romaninega in Markovega DA zjasnilo in na njuno skupno zakonsko pot so posijali prvi sončni žarki.

S kočijo do usodnega da

Romana in Marko sta vtis na svojih 80 svatov naredila že ob prihodu na idilično lokacijo Ribnika pri Lisjaku, kamor sta prispela v kočiji s Kmetije Lukman.

KMarcella photography (www.kmarcella.com)-7

Oba sta bila nasmejana in žareča. Še posebej nevesta, ki je svate navdušila s svojo sanjsko poročno obleko v stilu morske deklice iz poročnega salona White Couture. Za njene lepe spuščene kodre, ki so bili okrašeni z dodatki rožic so poskrbeli v frizerskem salonu Shine, njeno naravno lepoto pa je s profesionalnim ličenjem poudarila vizažistka Maja Ašič.

Po usodnem da sta si mladoporočenca nataknila srebrna poročna prstana s posebno diamantno gravuro iz Zlatarnice in nazdravila s svojimi svati. Civilni obred je zaznamovala harmonika, rdeča preproga, po kateri sta se sprehodila novopečena mož in žena ter odlična kulinarika iz gostinstva Lisjak.

ona-on.com10

Voda, svečke in »diamanti«

Poročna zabava Romane in Marka se je nadaljevala v Lisjakovem logu. Okrogle mize je krasila vodna dekoracija s svečkami in modrimi »diamantki« iz floristike Happy Day, kjer so poskrbeli tudi za nevestin šopek in glavni cvetlični aranžma iz kal.

ona-on.com8

Barvna rdeča nit poroke je bila sivosrebrna-bela-modra, kar je izražalo že vabilo iz Kaligrafije s Katarino in številke miz.

ona-on.com3

Žur do jutra s 6pack Čukurjem

Pod šotorom Lisjakovega loga so svatje uživali v odlični svečani večerji, Romana in Marko pa sta po večerji otvorila plesišče s čustvenim plesom na skladbo “Show me love” (slo: Pokaži mi ljubezen), njuno koreografijo pa so pripravili v plesni šoli La Bolita.

Žur se je razživel ob prihodu 6pack Čukurja in The Hangover Ladies, ki so zbrano družbo razmigali še ob nekoliko bolj rapersko obarvanih glasbenih ritmih, v rapanju pa se je preizkusil tudi ženin Marko. Odlično mu je šlo!

ona-on.com5

Posebna poročna torta s sabljo

Kmalu je sledila še kulinarična kraljica večera – poročna torta, ki so jo pripravili v Kavarni Pri Nejcu. Torta je navdušila zaradi okusa, še bolj pa zaradi izgleda. Romana in Marko sta namreč za dekoracijo torte izbrala sabljo.

ona-on.com6

Za organizacijo Romaninega in Markovega popolnega poročne dne je poskrbela Petra Starbek iz Storija inženiring, njun dan pa sta zabeležila fotografinja iz K.Marcella Photography in videograf Jean Kanoyev. Preberite, kako so potekale priprave na Sanjsko ona-on.com poroko.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=RjndmCmFMEU

Spoznala sta se na ona-on.com …

… kjer je Marko prvi kliknil Romano. Prek ona-on.com sta klepetala kakšen teden, preden sta šla na prvi zmenek pa so minili kar trije meseci. “Romana je prva predlagala srečanje v živo, a se je malo zavleklo, saj sem bil precej zaseden,” se spominja Marko.

Ko sta se končno uskladila, sta se dobila na prvem zmenku. “Na prvi zmenek sva šla na pijačo v en lokal, kjer sva bila tako dolgo, da so naju odslovili, ker so že zapirali,” se spominjata mladoporočenca. Preberite njuno celotno zgodbo.

Sta ona-on par? Oddajta svojo zgodbo in se potegujta za Sanjsko ona-on poroko 2017!

ona-on.com11

Foto: KMarcella photography (www.kmarcella.com)

Avtor prispevka: https://www.ona-on.com/