Če bo leto 2017 tisto usodno leto, ko si bosta obljubila večno ljubezen in zvestobo, potem sta ta jesen in zima več kot primeren čas, da obiščeta kakšen poročni sejem. Do konca leta se jih bo v Sloveniji zvrstilo kar nekaj, mi smo zasledili 4, ki vam jih v tem prispevku tudi predstavljamo. Eden izmed njih bo potekal že to nedeljo.

BUTIČNI SEJEM AVANTGARDE – POROKA BREZ SKRBI: 25.9.2016 ob 14. uri; Skedenj (Gorenjska, Vopolje)

V Skednju boste lahko poklepetali z različnimi ponudniki poročnih storitev ter se potegovali za bogate nagrade kot so bon v vrednosti 150 € za najem poročne lokacije Skedenj, bon v vrednosti 50 € za nakup poročnega šopka/dekoracije pri Cvetličarni na ovinku itd. Vstop je prost. Podrobnosti o programu se nahajajo tukaj, kjer na dnu tudi potrdite svoj prihod.

POROČNI SEJEM BLED: 15. in 16.10.2016; Festivalna dvorana Bled

Obisk sejma je brezplačen, v primeru predhodne spletne registracije pa ob obisku sejma prejmeta tudi poročno vrečko presenečenj. Na sejmu lahko pričakujeta več kot 50 ponudnikov različnih poročnih storitev, med drugim napovedujejo tudi modno revijo in glasbene goste. Zanimive so slišati tudi ambientalne tematske razstave. Organizatorji obljubljajo najbolj lušten poročni sejem v Sloveniji – najbolje, da se sama prepričata, če bo temu res tako 🙂 Več informacij o poročnem sejmu Bled najdeta tukaj.

POROČNI SEJEM NA DOLENJSKEM: 5. in 6. 11.2016; Gostilna pri Japu (Šentvid pri Stični)

Na sejmu se bo predstavili več kot 45 ponudnikov, vstopnine ni. Več informacij bosta našla tukaj.

POROČNI SEJEM NA LJUBLJANSKEM GRADU: 3. in 4.12.2016; Ljubljanski grad

Tudi na poročnem sejmu, ki ga organizira revija Moja poroka, vaju bodo pričakali števili ponudniki poročnih storitev, ogledati si bo mogoče tudi modno revijo. Brezplačno vstopnico za dve osebi prejmeta na dom po izpolnitvi spletnega obrazca. Več informacij in brezplačne vstopnice najdeta tukaj.